gotravelyourselfgr-arxiki-athina-lefkada

Καλωσήρθες στο Gotravelyourself! Ποια είμαι και τι κάνω

Καλωσήρθες στο Gotravelyourself ! Εδώ που θα μοιραστώ τις σκέψεις μου με σένα και θα σε ταξιδέψω στον δικό μου μοναδικό κόσμο.

 

Καλωσήρθες αγαπητή/ε μου φίλη/ε στο site μου. Ήρθε η ώρα να σου συστηθώ λοιπόν. Ως πρώτο άρθρο διάλεξα αυτό το μικρό κείμενο για να ξέρεις με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις.

Είμαι η Γεωργία ή όπως με φωνάζουν οι φίλοι από ένα παλιό παρατσούκλι στο Γυμνάσιο/ Λύκειο και ούτε καθεξής, Τζία. Ναι καλά διάβασες Τζία. Αν θες φώναζε με και εσύ έτσι.

Είμαι γεννημένη το 92. Ηλικίες βγάλε μόνος/η σου, χατίρια εγώ δεν χαλάω.

 

Αιγοκεράκι σε όλα με καυστικό χιούμορ που σπάει κόκαλα και όχι μόνο…

 

Έλεγα κάποτε ότι είμαι σεφ και το έπαιζα ιστορία, μέχρι που το δούλεψα το επάγγελμα και είδα ότι δε…δεν μου ταιριάζει ρε παιδί μου, δεν κολλάμε, πως το λέμε. Δεν με θέλει η κουζίνα , δεν τη θέλω , τα είπαμε τα συμφωνήσαμε.



Στη κουζίνα του σπιτιού μου ναι μαγειρεύω και τρελαίνομαι για διακόσιες παραλλαγές και ιδέες αλλά σε αλλονών, τσου. Δεν με τραβάει ρε παιδάκι μου.

Και μιας και το αρχίσαμε το θεματάκι, να ξέρεις ότι ακόμα δεν έχω βρει τον »σκοπό» μου στη ζωή. Δεν ξέρω τι θέλω να κάνω στη ζωή μου και να σου πω την αλήθεια σε κάποια φάση είχα αγχωθεί που δεν ήξερα τι ήθελα από τη »ζωή μου».

Μία μέρα όμως κατάλαβα. Ήταν τότε γύρω στα 19-20 που πήγα το πρώτο μου ταξίδι μαζί με τη σχολή στην Ιταλία. Η Ιταλία φίλος, είναι έρωτας σου λέω.

Και μιας και είμαι Αθηναία από κούνια, έχω και καταγωγή νησιώτικη. Η αγαπημένη μου Λευκάδα που υπεραγαπάω θα εμφανιστεί πολλές φορές εδώ μέσα, όπως και η Αθήνα, αλλά και επίσης όσες πόλεις, χώρες, μέρη επισκεφτώ.

Έχω πάει ήδη σε λίγα μέρη αλλά αυτό δεν με σταματάει από το να γυρίσω όλο τον κόσμο.

Και που λες, αυτό το site θα είναι κάτι σαν μικρό ημερολόγιο εμπειριών. Γιατί στη τελική έμαθα το τι θέλω…να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο!

 

Έλα μαζί μου και εσύ και πίστεψε με! Δεν θα με βαρεθείς ποτέ! Καλωσήρθες στο Gotravelyourself λοιπόν!




Μοιράσου το με τους φίλους σου
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Tumblr
Tumblr
0Share on Reddit
Reddit
0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *