taksidi-sto-eksoteriko-italia-mathimata-zois-venetia-gotravelyourselfgr

Μαθήματα ζωής που πήρα από το δικό μου ταξίδι στο εξωτερικό

Έχω κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό και αυτό μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα που έχω κρατήσει μέχρι και σήμερα. Άραγε πόσα ακόμα θα κάνω;

 

Είναι το όνειρο της ζωής μου να επισκεφτώ όλο τον κόσμο αλλά οι συνθήκες πολλές φορές δεν το επιτρέπουν. Ωστόσο, όταν ήμουν στη σχολή, είχα τη τύχη να κάνω ένα ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία. Λάτρεψα αυτό το ταξίδι και μου άφησε άπειρες όμορφες εικόνες και πολλά μαθήματα ζωής. Κάποια από αυτά είναι τα παρακάτω:

 

 

 

Να ταξιδεύεις

Μην ξεχνάς να ταξιδεύεις παντού. Υπάρχουν τόσες όμορφες χώρες εκεί έξω με δισεκατομμύρια ενδιαφέρον τοποθεσίες και μέρη για να επισκεφτείς. Επίσης, ανοίγουν οι ορίζοντες σου και καταλαβαίνεις το πόσο λάθος ήσουν για τον κόσμο.

 

san-marino-italia-perioxes-eksoteriko-taksidi-mathimata-zois-skepseis-gotravelyourselfgr

 

 

Κάνε όνειρα

Κάθε μέρα που ξυπνάς να βάζεις έναν στόχο και να κάνεις τα πάντα μέχρι να τον πραγματοποιήσεις. Τα όνειρα μας είναι ο λόγος που ζούμε . Η Ιταλία ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων που το έζησα.

 

 

 

Μην σε φοβίζει τίποτα

Ο φόβος δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα θέλεις να κάνεις. Πιάσε τον εαυτό σου από το χέρι, πάρε τους φόβους σου αγκαλιά και κάνε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου ότι κι αν είναι αυτό. Πήγαινε αυτό το ταξίδι που τόσο θέλεις ακόμα και χωρίς παρέα. Γέμισε το μυαλό και τη ψυχή σου με ωραίες εμπειρίες.



 

 

Μην περιμένεις το αύριο

Άρπαξε κάθε ευκαιρία από τα μαλλιά και κάνε τη πραγματικότητα. Ποτέ δεν είναι αργά αλλά ο κόσμος είναι τόσο τεράστιος. Πρόλαβε να δεις όσα πιο πολλά μέρη θέλεις και μην σταματήσεις σε τίποτα. Ένας ολοκαίνουριος κόσμος σε περιμένει να τον εξερευνήσεις.

 

 

 

Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αρκεί να το θες

Μπορεί να νομίζεις ότι είναι αδύνατον να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό αλλά πίστεψε με, αν ψάξεις καλά, μπορείς να βρεις τις καλύτερες προσφορές σε εισιτήρια και διαμονή. Έστω και 2 μέρες εκτός Ελλάδας, σε μία χώρα του εξωτερικού, μπορούν να σε μάθουν άπειρα πράγματα. Ζήσε και απόλαυσε κάθε λεπτό από ένα γεμάτο ταξίδι στο εξωτερικό!

 

 

Εσύ έχεις επισκεφτεί κάποια χώρα εκτός Ελλάδας;




Μοιράσου το με τους φίλους σου
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Tumblr
Tumblr
0Share on Reddit
Reddit
0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *