vouno-akropoli-vraxakia-perioxes-athinas-athina-gotravelyourselfgr (2)

Αυτές οι μοναδικές βόλτες και η θέα στα βραχάκια της Ακρόπολης

Τα βραχάκια της Ακρόπολης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη όλης της Αθηναϊκής κοινότητας. Πολλές στιγμές χαλάρωσης και απεριόριστης χαράς.

 

Σε αυτό το site όπως ξέρετε, θα μοιράζομαι μαζί σας σκέψεις μου για κάθε αγαπημένο μου μέρος στην Ελλάδα. Για μέρη που έχω ζήσει, έχω περάσει καλά, για τις αναμνήσεις μου αλλά και τα όνειρα μου.

Έτσι, σε αυτές τις όμορφες αναμνήσεις ανήκει και αυτό το υπέροχο σημείο, τα βραχάκια της Ακρόπολης. Ξέρω λίγα πράγματα για τη τοποθεσία, οπότε θα τα μοιραστώ μαζί σας.

Τα βραχάκια της Ακρόπολης είναι πλέον από τα πιο γνωστά σημεία για να πας να κάτσεις με τους φίλους σου και να περάσετε καλά χωρίς περιττά έξοδα και προγραμματισμένες εξόδους.

Μπορείς να φτάσεις εκεί με τα πόδια. Απλά φτάσε στο Θησείο με το τρένο ή με κάποιο άλλο μεταφορικό μέσο και κατευθύνσου προς τα πάνω. Σε εκείνον τον δρόμο που περιστοιχίζεται από πλανόδιους με τους πάγκους τους, που πουλάνε πράγματα και βρίσκονται εκεί σε κάθε επίσκεψη σου. Ρίξε μία ματιά και σε εκείνους, ποτέ δεν ξέρεις τι θησαυρούς μπορεί να βρεις.

 

thiseio-athina-perioxes-braxakia-akropolis-athens-gotravelyourselfgr (2)

Μην σταματήσεις το περπάτημα. Όσο θα ανεβαίνεις, τόσο θα βλέπεις και άλλους ανθρώπους να πηγαίνουν και εκείνοι προς τα εκεί.

 

Ειδικά το καλοκαίρι, είναι ο κατάλληλος προορισμός μιας και η δροσιά του βουνού και ο ζεστός ήλιος θα σε αναζωογονήσουν.

 



Να ξέρεις ότι η ανηφόρα αξίζει . Μόλις φτάσεις σε ένα κομβικό σημείο με μία μεγάλη στροφή που είναι στα αριστερά σου, στρίψε εκεί και έχεις άλλη μία λίγο πιο απότομη ανηφόρα. Ωστόσο, μόλις φτάσεις στο τέλος της θα καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι. Ανέβα τα σκαλάκια και βρες ένα σημείο να αράξεις για να απολαύσεις τη θέα.

Από πίσω σου η Ακρόπολη σου κλείνει το μάτι έτσι όπως είναι μαγευτική και αγέρωχη μετά από τόσους αιώνες. Και μπροστά σου απλώνεται όλη η Αθήνα με τις ομορφιές της. Τέτοια θέα δεν έχεις ξαναδεί πίστεψε με

.akropoli-vraxakia-perioxes-gotravelyourself (2)

 

Τόσες όμορφες μέρες και νύχτες με φίλους και σχέσεις που δεν περιγράφονται με λέξεις. Χωρίς να κάτσεις να κλειστείς σε μία καφετέρια, παρά με μία μπύρα στο χέρι να αγναντεύεις το άπειρο,να μοιράζεσαι συναισθήματα, απόψεις και αναμνήσεις με τους ανθρώπους σου.

Πόσο μοναδικό και πόσο όμορφο συναίσθημα. Γεμίζει η ψυχή σου και εκείνη τη στιγμή καταλαβαίνεις πόσο ανούσια είναι όλα όσα σε προβληματίζουν και πως είμαστε τόσο μικροί μπροστά στο μεγαλείο της φύσης.

Μία επίσκεψη στα βραχάκια της Ακρόπολης με καλούς φίλους και μία μπύρα στο χέρι, θα σου γεμίσει τη ψυχή με αγνά και ονειρεμένα συναισθήματα.



Μοιράσου το με τους φίλους σου
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Tumblr
Tumblr
0Share on Reddit
Reddit
0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *