vegan-tiropita-grigoris-katastimata-fagito-epiloges-protaseis-gotravelyourselfgr

Δοκίμασα τη καινούρια vegan τυρόπιτα του Γρηγόρη

Η καινούρια vegan τυρόπιτα του Γρηγόρη ήρθα για να μείνει. Τη δοκίμασα στον αγαπημένο μου Γρηγόρη του Πειραιά και σίγουρα θα τη ξαναδοκιμάσω.

 

Η καινούρια vegan τυρόπιτα του Γρηγόρη

Ήταν μία συνηθισμένη μέρα σαν όλες τις άλλες όταν έκανα τη βόλτα μου στα στενά του Πειραιά. Μετά από καμιά ώρα περπάτημα, έφτασα έξω από το κατάστημα του Γρηγόρη στον Πειραιά και σκέφτηκα να το επισκεφτώ.

Εδώ να πω ότι κανείς δεν μου είπε να γράψω αυτό το κείμενο και όσα λέω είναι απλά η προσωπική μου άποψη. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι το συγκεκριμένο κατάστημα του Πειραιά, με έκανε πάντα να νιώθω άνετα και οι υπάλληλοι του είναι πολύ φιλικοί. Είναι ένα καθαρό, φιλικό και όμορφο μαγαζί, μέσα στο τρένο του Πειραιά.

 

treno-tοu-peiraia-stathmos-peiraias-perioxes-gotravelyourselfgr

 

Θυμάμαι κάθε πρωί πήγαινα και έπαιρνα τον καφέ μου από εκεί και όση δουλειά και να είχαν, πάντα οι άνθρωποι εκεί ήταν με το χαμόγελο. Μία πολύ όμορφη ομάδα ανθρώπων. Μακάρι όλα τα καταστήματα να ήταν έτσι.




 

 

Για να μην τα πολυλογώ, εκείνη τη μέρα πήγα προς το Γρηγόρη και σκέφτηκα να πάρω έναν από τους αγαπημένους καφέδες, αλλά όχι. Κάτι που είδα στη βιτρίνα με έκανε να αλλάξω γνώμη. Διαφήμιζαν τη καινούρια vegan τυρόπιτα του Γρηγόρη και μόνο που δεν κόλλησα τη μούρη μου στο τζάμι.

 

Μπήκα μέσα, κλασικά οι κοπέλες εκεί μου μίλησαν πρόσχαρα και παράγγειλα τη τυρόπιτα μου. Έκατσα στα τραπεζάκια τους και άρχισα να τη τρώω.

 

Εδώ να τονίσω ότι αποφεύγω να τρώω προϊόντα ζωικής προέλευσης λόγω προσωπικής επιλογής, αλλά αυτή η τυρόπιτα είναι για όλους! Η γεύση της ανεπανάληπτη, η υφή του φύλλου πολύ μαλακή και καθόλου αλμυρή μιας και δεν μου αρέσει το αλάτι.

Ρώτησα εκεί τη κοπέλα τι έχει μέσα και μου απάντησε ότι έχει γάλα σόγιας και όλα τα υλικά είναι φυτικά και φρέσκα. Το κατάλαβα αμέσως ότι ήταν από τις πιο νόστιμες τυρόπιτες που έχω δοκιμάσει και σίγουρα θα ξαναδοκιμάσω.




Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οι σπόροι παπαρούνας που υπήρχαν πάνω στη τυρόπιτα. Και της έδιναν έναν διαφορετικό χαρακτήρα και νοστιμιά.

 

turopita-vegan-grigoris-gnomi-protaseis-proionta-gotravelyourselfgr

 

Είτε είσαι vegan, vegetarian, έχεις δυσανεξία σε κάποιο υλικό ή απλά δεν σου αρέσουν τα ζωικά προϊόντα (όπως εμένα) και σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούριες ιδέες, τότε αυτή η τυρόπιτα είναι ότι πρέπει για σένα. Όσο για τη τιμή της, δεν θα μιλήσω, μιας και για τη ποιότητα της, είναι πολύ χαμηλή.

Αν θες και εσύ να δοκιμάσεις τη καινούρια vegan τυρόπιτα του Γρηγόρη, επισκέψου το κοντινότερο κατάστημα »Γρηγόρης» στη περιοχή σου! Να σημειωθεί κάπου εδώ ότι όλα τα καταστήματα Γρηγόρης έχουν πολλές vegan επιλογές για να διαλέξεις.

Περιμένω τα σχόλια σου.

 



Μοιράσου το με τους φίλους σου
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Tumblr
Tumblr
0Share on Reddit
Reddit
0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *